EnMILjOn production

Jag jobbar med allt från att designa hemsidor och appar, via annonser, loggor, grafisk design och boklayout, till foto och video. Med andra ord finns det många områden inom företaget. EnMILjOn production startades i början av 2012, men jag har jobbat inom detta området i moderbolaget i mer än tio år.

Mitt huvudfokus ligger på att skapa hemsidor. Fler och fler företag har börjat förstå att det inte räcker att bara ha en hemsida, den måste ju vara bra också. Jag gör hemsidor som i princip vem som helst kan underhålla, samtidigt som jag anpassar dem för alla sorters skärmstorlekar (responsiv webbdesign).

Interaktionsdesign

Som utbildad interaktionsdesigner ser jag användbarheten som den viktigaste komponenten för en produkt eller tjänst. Utöver bra struktur och ett väl utformat gränssnitt söker användare även en upplevelse – en positiv känsla att ta med sig. Detta ser jag som en spännande del inom design, speciellt eftersom jag arbetar med både funktion och estetik, då dessa tillsammans kan skapa ett bra intryck och på så sätt fungera på ett tillfredsställande vis.

Design är inte BARA hur det ser. Det är hur det fungerar.

 

Emil Ottersten
070 – 937 57 37
emil@ottersten.com
Top